Pia Bosch no descarta cap pacte a l'Ajuntament

En una entrevista a elDemà.cat, dóna a entendre que el pavelló de la Devesa no tirarà endavant

Redacció
27 de gener del 2011
Pia Bosch celebrant el llançament de la seva candidatura com a alcaldable a la ciutat de Girona.
Pia Bosch celebrant el llançament de la seva candidatura com a alcaldable a la ciutat de Girona. | Mireia Recasens / ACN

La candidata del PSC a l’alcaldia de Girona, Pia Bosch, ha assegurat en una entrevista al setmanari digital elDemà.cat que no tanca la opció a cap tipus de pacte per assegurar-se l’alcaldia a partir del maig vinent. Bosch, que ja va ser regidora entre 1995 i 2003, diu que es troba davant un escenari “totalment obert” i que no tanca “cap possibilitat”. Preguntada sobre si reprendrà el projecte del pavelló de la Devesa tal com volia fer l’actual alcaldessa, Anna Pagans, Bosch ha dit que “un equipament municipal que no sigui desitjat pel barri al qual ha de donar servei no ha de ser una prioritat”, donant a entendre que el projecte restarà aparcat durant la propera legislatura.

Sobre l’afer de l’històric regidor socialista Joan Pluma, ara al govern de CiU, Bosch ha manifestat sentir-se estranyada i sorpresa. No obstant, la candidata creu que la decisió de l’agrupació de Girona de no demanar-li el carnet i contrària a la opinió del secretari del partit, José Zaragoza, és la correcta. Bosch ha justificat la decisió de Pluma adduint a causes “personals” i demana que no es generalitzi sobre la classe política per aquest fet.