Tot a punt pel 16è Firatast

L'edició d'enguany es celebra del dijous 11 al diumenge 14 de novembre. L'entrada amb 3 tiquets de tast valdrà 5 euros, com en l'edició anterior.

Redacció
02 de novembre del 2010
576_1288708630firatast
576_1288708630firatast

FIRATAST arriba a la seva 16ena edició, ampliant l’oferta culinària amb la presència d’una trentena de restaurants, nous expositors de productes gastronòmics, espais temàtics i de col·lectius de cuineres, i obrirà del dijous 11 al diumenge 14 de novembre.

Una trentena de restaurants d’arreu de les Comarques Gironines participaran en la nova edició del FIRATAST, oferint tastets dels plats i especialitats pròpies de cada establiment, ampliant substancialment l’oferta culinària d’aquesta fira del tast que enguany arriba a la seva 16 ena. edició.

Com en cada edició, FIRATAST servirà de plataforma per a donar a conèixer nous productes d’empreses vinculades al món de la restauració, i per oferir als visitants la possibilitat de fer un recorregut gastronòmic únic a través dels diferents expositors.

Espais singulars com els dels col·lectius amb plats i platillos tradicionals, el de l’ Oncolliga amb la presència de cuiners i cuineres de renom que presenten tastets inèdits elaborats per l’ocasió, o els de la Gastroteca de Catalunya i el de la Unió de Pagesos de Catalunya, també són part de l’oferta de més de 400 degustacions que el visitant pot tastar en un mateix espai al llarg dels 4 dies.

Per aquest FIRATAST, l’oferta enològica de vins i caves també s’amplia amb la cervesa i l’Espai MORITZ , i amb tasts de begudes i combinats com els gintònics, mojitos o caipirinhas.

El FIRATAST 2010, s’inaugurarà el proper dijous dia 11 de novembre, i estarà obert el dijous i divendres de 6 de la tarda a les 12 de la nit, i el dissabte i diumenge de les 12 del migdia a les 12 de la nit, i manté els preu de l’edició anterior de 5 € l’entrada amb 3 tiquets de tast.