Girona celebra la III Jornada d’Associacionisme

En el marc de la jornada celebrada aquest dissabte al Centre Cívic Ter, s’ha presentat un vehicle com a nou recurs per les entitats de la ciutat.

per ACN / Redacció, 24 d'octubre de 2010 a les 21:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'octubre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Aquest dissabte a la sala d’actes del Centre Cívic Ter, s’ha celebrat la III Jornada d’Associacionisme a Girona, amb la que l’Ajuntament de Girona pretén continuar amb la línia engegada amb les jornades celebrades els anys 2008 i 2009. A l’acte hi ha participat l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, el tinent d’alcalde de Relacions Ciutadanes i Joventut, Miquel Poch, el president de Caixa Girona, Manel Serra i la directora de la seva Fundació, Rosa Gil.

 
En el marc d’aquesta jornada s’ha presentat el nou recurs que es posarà a disposició de les entitats de Girona: un vehicle, adquirit gràcies a la col·laboració de la Fundació Caixa Girona, per què les entitats puguin transportar el material necessari per a l’organització de les seves activitats cíviques, socials, culturals i de lleure. Anna Pagans, que ha destacat “el teixit social indispensable” que genera l’associacionisme a la ciutat de Girona, ha animat a les entitats a gaudir i utilitzar al màxim el nou vehicle que queda a la seva disposició.
 
Durant la jornada s’han presentat 16 experiències sobre el suport al món associatiu i el civisme a la ciutat de diverses entitats com: la Fundació Pere Tarrés, l’Ens de Comunicació Associativa, la Federació Catalana de Voluntariat Social, Suport Associatiu, Ràdio Canet o la Fundació Catalana l’Espai, i de diferents ajuntaments catalans, com Sabadell, Rubí, Mataró, Castelldefels, Canet de Mar, Sant Boi de Llobregat, Lloret de Mar, Vilanova i la Geltrú, Mollet del Vallès o Girona.

 

Arxivat a:
Municipis
Participació