La Diputació homenatja l'atleta de Lloret de Mar José Luis Blanco

Aquest dilluns al matí el vicepresident de la Diputació i diputat de Cooperació Municipal i Esports, Narcís Casassa, ha encapçalat l’acte oficial de reconeixement per la medalla de bronze als Europeus d'Atletisme.

Redacció
04 d'octubre del 2010
576_1286205469blanco_1
576_1286205469blanco_1

L’atleta lloretenc, especialista en els 3.000 metres obstacles, compta amb una llarga trajectòria plena d’èxits, com ara la recent medalla de bronze als Europeus d’Atletisme de Barcelona, la de plata als Europeus de Göteborg 2006 o diversos campionats d’Espanya.

Durant la seva intervenció, Narcís Casassa ha explicat que aquest ha volgut ser un "acte de reconeixement a la llarga trajectòria esportiva de l’atleta i, molt especialment, al seu èxit més recent: la medalla de bronze als Europeus d’Atletisme de Barcelona". El vicepresident de la Diputació ha destacat el treball de Blanco "per haver col·locat al mapa les comarques gironines en l’àmbit esportiu" i "per apropar l’atletisme a la ciutadania" amb actes com és ara la Cursa Popular de Sant Silvestre de Lloret de Mar. "Des de les institucions públiques —ha manifestat— treballem per fomentar l’esport, i figures com José Luis Blanco ens ho fan més fàcil".

Per la seva banda, l’atleta José Luis Blanco ha declarat que "és un orgull portar Lloret de Mar i les comarques de Girona a tot el món". L’atleta ha explicat que la Cursa de Sant Silvestre d’aquest any, que se celebrarà el proper 19 de desembre, es preveu que reunirà uns 4.000 participants.