Albert Pla tanca la 4ª edició del Gastromusical de l'Escala

Joan Guirado
25 d'agost del 2010
Pla, durant la seva actuació al Molí de l'Escala.
Pla, durant la seva actuació al Molí de l'Escala. | Joan Guirado
Així saludava Albert Pla als assistents al sopar. Foto: Joan Guirado
Pla, durant la seva actuació al Molí de l'Escala. Foto: Joan Guirado

El cantautor català Albert Pla va tancar, dimarts a la nit, la quarta edició del Gastromusical del restaurant El Molí de l'Escala. El cuiner Jordi Jacas va lligar el seu art a la cuina amb l'extravagància de la música de Pla, amb un canelón de los desencuentros, una broqueta de los amores i una xocolata amb llet i toffe. Tot plegat regat amb vins i cava del celler Sumarroca.
 
L'acte va començar com sempre als exteriors del restaurant amb un piscolabis a peu dret. Posteriorment es va passar al sopar que va acabar amb una sorpresa, abans del concert; l'actuació dels actors Xoriguera-Faixeda. Els dos exmembres de Teatre de Guerrilla van fer una petita dissertació sobre la vetllada, donant pas a la sempre refrescant i suggeridora música d'Albert Pla que, acompanyat de la seva guitarra i vestit amb un sac, es va passejar entre els assistents.
 
CARES CONEGUDES
En la darrera de les vesprades del Gastromusical s'hi van poder veure forces cares conegudes. És el cas de qui va ser president de la Generalitat, Pasqual Maragall, de l'alcaldessa de Salt Iolanda Pineda o dels mateixos actors Xoriguera-Faixeda a més de representants de la cultura i l'economia gironina.