Més de 12.000 persones a les oficines de turisme de Lloret aquest juliol

Significa un augment del 18% respecte l’any passat

per Redacció , 16 d'agost de 2010 a les 20:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'agost de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Lloret Turisme ha publicat l’estadística mensual de persones ateses el mes de juliol. En total, s’han atès un total de 12.471 persones, el que suposa un 18’6% més que l’any passat. El principal volum -4.147 persones- s’han atès des de l’oficina de turisme del Museu del Mar, ubicada a la Platja de Lloret. A la resta d’oficines, el total atès ha estat de 2.939 a la Central; 2.863 a l’oficina ubicada a la terminal d’autobusos; i 2.522 al punt d’informació instal·lat a la Platja de Fenals i que està en funcionament els mesos de juliol a setembre.

La mitjana diària de persones ateses ha estat de 416 persones i per nacionalitat trobem en primer lloc França seguit d’Itàlia, Alemanya, Holanda i Espanya.

En quant comunitats autònomes les principals demandes són de Madrid, País Basc, Andalusia, Astúries i Castella la Manxa.

Pel que fa al perfil de turista, són principalment joves, famílies i adults de mitjana edat que s’acosten per demanar el plànol de Lloret i informació genèrica de la vila i de la província de Girona.

Visites MOLL

D’altra banda, cal destacar que durant aquest mes de juny i juliol han augmentat també les visites particulars als equipaments dels Jardins de Santa Clotilde i Castell de Sant Joan, dos elements patrimonials ubicats a primera línia de mar i que, per tant, a l’estiu tenen un atractiu afegit.

 

Arxivat a:
Economia, turisme
Participació