Més de 12.000 persones a les oficines de turisme de Lloret aquest juliol

Significa un augment del 18% respecte l’any passat

Redacció
16 d'agost del 2010

Lloret Turisme ha publicat l’estadística mensual de persones ateses el mes de juliol. En total, s’han atès un total de 12.471 persones, el que suposa un 18’6% més que l’any passat. El principal volum -4.147 persones- s’han atès des de l’oficina de turisme del Museu del Mar, ubicada a la Platja de Lloret. A la resta d’oficines, el total atès ha estat de 2.939 a la Central; 2.863 a l’oficina ubicada a la terminal d’autobusos; i 2.522 al punt d’informació instal·lat a la Platja de Fenals i que està en funcionament els mesos de juliol a setembre.

La mitjana diària de persones ateses ha estat de 416 persones i per nacionalitat trobem en primer lloc França seguit d’Itàlia, Alemanya, Holanda i Espanya.

En quant comunitats autònomes les principals demandes són de Madrid, País Basc, Andalusia, Astúries i Castella la Manxa.

Pel que fa al perfil de turista, són principalment joves, famílies i adults de mitjana edat que s’acosten per demanar el plànol de Lloret i informació genèrica de la vila i de la província de Girona.

Visites MOLL

D’altra banda, cal destacar que durant aquest mes de juny i juliol han augmentat també les visites particulars als equipaments dels Jardins de Santa Clotilde i Castell de Sant Joan, dos elements patrimonials ubicats a primera línia de mar i que, per tant, a l’estiu tenen un atractiu afegit.