Unió de Joves es constitueix a Sant Feliu de Guíxols

L'executiva local està constituïda per Montse Cumí i Cortés com a presidenta, Sara Pérez i Anguita com a secretària, i Xavi Roca i Bas com a tresorer.

ACN / Redacció
08 de juliol del 2010
L’executiva local està constituïda per Montse Cumí i Cortés com a presidenta, Sara Pérez i Anguita com a secretària, i Xavi Roca i Bas com a tresorer.
L’executiva local està constituïda per Montse Cumí i Cortés com a presidenta, Sara Pérez i Anguita com a secretària, i Xavi Roca i Bas com a tresorer. | UJ Comarques Gironines


Sant Feliu de Guíxols ja disposa d’agrupació local d’Unió de Joves (UJ), les joventuts d’Unió Democràtica de Catalunya. El passat dimarts 6 de juliol es va fer l’acte de presentació de l’organització política juvenil a la Casa Irla de Sant Feliu, amb la participació de la presidenta local d’UJ, Montse Cumí; el secretari nacional d’organització d’UJ, Oriol Gil; i el president local d’UDC, Víctor Pascual.
 
En la seva intervenció, Montse Cumí va fer un breu repàs de com havia sorgit la iniciativa de fundar les joventuts d’Unió a Sant Feliu de Guíxols i va enumerar els principals objectius de l’organització: donar un nou punt de vista a les qüestions que preocupen als joves ganxons, rejovenir Unió Democràtica de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols en actius i en idees, i contribuir a promoure la participació dels joves en la dinàmica de la ciutat.
 
Per tal de dur a terme aquests objectius s’han previst uns grups de treball periòdics i oberts a tothom, alhora que també s’organitzaran diferents xerrades formatives de caire nacional i social, a més de conferències amb personalitats rellevants. Es va remarcar, també, l’interès per participar en el Consell Local de Joves de la ciutat.
 
D’altra banda, també es va fer referència als principals temes que es volen prioritzar. Seran la cohesió social, la formació dels joves, el seu accés a un treball i un habitatge digne, així com les ofertes culturals i d’oci a la ciutat.

L’executiva local està constituïda per Montse Cumí i Cortés com a presidenta, Sara Pérez i Anguita com a secretària, i Xavi Roca i Bas com a tresorer.

A l’acte, que va finalitzar amb un refrigeri, hi van assistir una vintena de representants de l’entitat i d’altres organitzacions ganxones.