Alumnes de l'Institut Rocagrossa de Lloret, segon premi al Recorregut de l'Energia

El concurs està impulsat per l’Instut Català de l’Energia, el Departament d’Educació i el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat

per ACN / Redacció, 15 de juny de 2010 a les 15:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Foto dels participants desprès del lliurament de premis

Els Alumnes de quart d'ESO de l'Institut Rocagrossa, sota el guiatge de la professora Loli Pla, han obtingut el segon premi del concurs "El recorregut de l'energia" organitzat per l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), el Departament d’Educació i el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat i on participaven centres de tota Catalunya.

El projecte presentat per l’Institut Rocagrossa té per títol “Càlcul del rendiment energètic d’una central minihidràulica” i consisteix en el càlcul, aplicant el mètode científic, del rendiment d'una central hidràulica mitjançant una maqueta construïda pels alumnes. Aquest treball es pot consultar al blog de ciències “cidciesrocagrossa.blogspot.com”.

El premi consisteix en un viatge a Portaventura per un dia a finals de curs, i una estada de 3 dies en un alberg de la xarxa Xanascat, on podran gaudir de lleure i d’un seminari d’ampliació de recursos energètics a principi del proper curs.


 

Maqueta de la central minihidràulica exposada al CosmoCaixa

 

Arxivat a:
Societat
Participació