ERC La Selva escull Carme Capdevila com a primera candidata a les eleccions al Parlament

Al Gironès, Pere Vigo encapçalarà la llista

ACN / Redacció
12 de juny del 2010
Carme Capdevila, consellera d'acció social.
Carme Capdevila, consellera d'acció social.

Carme Capdevila ha estat escollida primera candidata d'ERC per la comarca de la Selva per formar part de la llista de les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Un 92% de la militància ha donat suport a l'actual consellera d'Acció Social i Ciutadania en el Congrés Comarcal que ha tingut lloc aquest dijous. Quan tots els congressos comarcals hagin escollit els candidats, la Comissió Electoral haurà d'elaborar una proposta d'ordenació de les llistes que haurà de ser ratificada per l'Executiva Nacional, i posteriorment pel Consell Nacional del 10 de juliol.

L'actual reglament, que el Consell Nacional d'Esquerra va aprovar el 6 de març passat, preveu que cada comarca triï els candidats que li corresponen per participar de la llista. A més, obliga que el primer candidat de cada comarca hagi de ser avalat, com a mínim, pel 5% de la militància comarcal.

En el Congrés d'ERC de la Selva d'aquest dijous, els militants han escollit els altres representants de la comarca que formaran part de la llista. Han estat Conxita Boldú, Mati Noguera, Xavier Targa i Roger Zamorano.