Els Amics de les Arts, Macedònia i el grup del Club Súper 3, al De Tot Cat

La fira tindrà lloc els propers 4, 5 i 6 de juny a Girona

Redacció
26 de maig del 2010
576_1274872748detot
576_1274872748detot
Els Amics de les Arts, guardonats recentment amb el premi Enderrock al millor disc en català de l’any per Bed&Breakfast i millor grup revelació, actuaran al Palau de Fires de Girona el proper divendres 4 de juny, a partir de les 21 h. El concert, que s’emmarca en la festa del Voluntariat per la Llengua a les comarques gironines, serà obert a tots els assistents a la fira.
 
El mateix divendres 4 de juny, hi actuaran el grup musical juvenil Macedònia (17.15 h), que interpretarà les cançons del seu setè disc, M’agrada. Per completar la tarda del divendres, hi actuarà el grup barceloní de pop electrònic Minimal 21 (18.45 h).
 
Els garrotxins Teràpia de Shock, el grup de moda de les comarques gironines, actuaran la tarda del dissabte 5 de juny (17 h). El mateix dia, a les 13 h, actuarà Joan Masdeu, excantant de Whisky’ns, que interpretarà algunes cançons del seu primer disc en solitari, Miniatures. A les 19 h, el conjunt Belda i els Badabadoc amenitzarà la jornada amb la seva proposta de versions dels grans èxits de la música en català amb un toc caribeny.
 
Els més petits seran els protagonistes de la jornada del diumenge 6 de juny al matí. A partir de les 11.15 h, tindrà lloc l’espectacle “Fem sonar les Musiquetes”, que comptarà amb la participació d’alumnes de La Bressola de la Catalunya Nord.
 
A continuació (12.30 h), els SP3, el grup musical del Club Súper 3, portaran a Girona amb l’espectacle Anem a veure món, en el qual interpreten les conegudes cançons dels súpers: “Tots som súpers”, “Benvinguts al club” o “Anem a veure món”.
 
Es podrà accedir als concerts amb l’entrada o la invitació per a la fira mercat De Tot Cat. Les invitacions es poden descarregar de la web www.detotcat.cat i es poden trobar en els diferents equipaments municipals. A la mateixa web també torbareu informació de la resta de programació de la fira.