Tura felicita «l'exercici democràtic» de l'assemblea extraordinària del COMG

per ACN / Redacció , 19 de maig de 2010 a les 15:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de maig de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La consellera de Justícia, Montserra Tura, ha felicitat 'l'exercici democràtic' de l'assemblea extraordinària del Col·legi de Metges de Girona . 'La democràcia sempre és bona', ha dit. Tura ha manifestat haver complert l'objectiu que tenia el departament. 'Ens vam comprometre a posar un representant del departament per garantir que el procés es produís amb claredat', ha explicat la consellera que ha afegit que Justícia farà un seguiment de la convocatòria d'eleccions per tal de vetllar perquè totes les veus del col·legi hi siguin representades. L'assemblea extraordinària del Col·legi de Metges va aprovar per un 68% la moció de censura contra l'actual junta de govern, encapçalada per Eudald Bonet.

Tura també ha reclamat a Convergència i Unió (CiU) que doni 'moltes explicacions' sobre les informacions que relacionen els ingressos de Fèlix Millet amb obres públiques. La consellera s'ha mostrat molt sorpresa amb les darreres informacions publicades a 'El Periódico' del cas Palau i ha afegit que CiU –el partit al govern quan hi va haver-hi el suposat desviament de diners- ha de respondre a les preguntes sobre les contrapartides econòmiques que Millet hauria fet arribar a la fundació del partit. 'Deixa estupefacte', ha dit Tura que ha afegit que es tracta d'informacions que 'preferiria que no apareguessin en el panorama de la vida pública del país'.
 

 

Participació