Detenen tres nois per robar en cotxes

Un d'ells tenia una ferida recent a la mà i tres vehicles estacionats a la vora mostraven senyals d'haver estat forçats.

Redacció
30 d'abril del 2010

Tres detinguts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicles.

La Policia Municipal de Girona ha detingut, aquesta matinada, Nordin BM i Faissal C, de 20 anys d’edat i Zacaria K de 19 anys d’edat, tots tres amb domicili a Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicles.

Els fets han passat al voltant de les 2 de la matinada quan una unitat, que es trobava de servei de vigilància i seguretat ciutadana pel carrer de Barcelona, ha observat a l’estacionament del carrer Martí Sureda i Deulovol, uns joves al voltant d’un vehicle un dels quals, en veure la unitat policial, s’ha girat d’esquenes.

Tot seguit els policies han identificat els tres joves i han observat que un d’ells presentava una ferida recent a la mà.

Mentre els policies identificaven els tres nois, una altra unitat policial s’ha adreçat al lloc per tal d’inspeccionar els vehicles que hi havia estacionats. De resultes de la inspecció els agents han localitzat tres vehicles amb senyals de forçament mitjançant algun estri metàl·lic.

Per tot plegat els agents han detingut Nordin BM, Faissal C i Zacaria K, dels que consten diversos antecedents, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicles.