La Devesa no tindrà pavelló

El Departament de Cultura tomba el projecte. L'Ajuntament invetirà els 2,5 MEUR en millorar les instal·lacions ja existents a la ciutat.

ACN / Redacció
24 d'abril del 2010
L'equip de govern de l'Ajuntament de Girona posposa pel pròxim mandat el projecte del poliesportiu a la Devesa.
L'equip de govern de l'Ajuntament de Girona posposa pel pròxim mandat el projecte del poliesportiu a la Devesa. | Mireia Recasens / ACN

El Departament de Cultura ha tombat el projecte de construcció d'un poliesportiu al parc de la Devesa de Girona presentat per l'Ajuntament de la ciutat. Segons la Comissió de Patrimoni de Girona, la construcció proposada comporta una 'alteració visual i espacial important' al jardí històric de la ciutat. Tot i això, el projecte s'ha desestimat parcialment ja que no tanca la porta a fer construccions dins del parc tot i no delimitar-ne les característiques. Per això, l'equip de govern de la ciutat ha decidit posposar-ho pel pròxim mandat i invertir els 2 milions i mig d'euros destinats al poliesportiu en instal·lacions esportives ja existents.

L'equip de govern de l'Ajuntament de Girona posposa pel pròxim mandat el projecte del poliesportiu a la Devesa. Foto: Mireia Recasens / ACN

Entre les millores proposades, hi ha la col·locació de tanques als camps de Germans Sàbat i de futbol 7, la millora de la Zona Esportiva de la Devesa, la instal·lació de calefacció en diversos pavellons i la instal·lació de gespa artificial en alguns camps de futbol de la ciutat.