Més de 70 entitats ciutadanes amb la consulta de Girona

Gironainfo.cat dóna suport a la consulta mitjançant la seva adhesió, així com el GEiEG, la Federació d'Associacions de Veïns, altres entitats i un centenar de comerços de la ciutat.

Redacció
23 d'abril del 2010

Girona Decideix presenta el llistat definitiu d'entitats ciutadanes que han fet públic el seu suport a la campanya. En total són més de 70 entitats ciutadanes de tendències i àmbits molt diversos, entre les quals destaca el GEiEG, la Federació d'Associacions de Veïns, diversos sindicats i fins a sis col·legis professionals. També formen part d'aquesta llista entitats de tipus cultural, esportiu i polític. En aquest sentit, Girona Decideix es mostra especialment satisfeta de les adhesions de les diverses entitats de nouvinguts que, fruit de la camanya que la comissió ha fet en aquest sector, s'han sumat a la iniciativa.

D'altra banda, la campanya que Girona Decidex ha realitzat als comerços de la ciutat ha culminat amb un centenar d'establiments adherit, que s'han avingut a mostrar el seu suport públic a la campanya penjant el cartell d'"establiment adherit" a la portes portes dels locals i a informar de la convocatòria del 25A entre els clien

Girona Decideix expressa la seva satisfacció en relació a l'acollida i el suport que ha recollit la iniciativa durant aquests mesos de treball. Així, la consulta encara la jornada d'aquest diumenge amb el suport de l'Ajuntament de Girona i el Consell Comarcal del Gironès (i el Parlment de Catalunya), aquestes més de 70 entitats ciutadanes adherides, els 100 comerços, 100 personalitats que han signat el manifest de suport i més de 400 voluntaris.