Frederic Mayol presenta «El mundo en una botella», la seva primera novel·la per adults

Redacció
22 d'abril del 2010

L’escriptor saltenc Frederic Mayol presenta aquest Sant Jordi ‘El mundo en una botella’, la seva primera novel·la per a adults i en castellà. En el llibre, Mayol aborda els maltractaments en una parella gai. A les llibreries, també es podrà trobar aquest Sant Jordi el darrer llibre juvenil de l’escriptor saltenc ‘Selva de tenebres’.

‘El mundo en una botella’, publicat per Odissea Editorial, és una història valenta, explicada de manera senzilla i emotiva, on Mayol relata la història d’Unai, un home enamorat del seu xicot i colpejat pel desamor i la gelosia.

La novel·la és el primer llibre per a adults i en castellà que publica Frederic Mayol. Llicenciat en Geografia i Història i arxiver municipal de Salt, l’escriptor ha publicat dues novel·les juvenils ‘L’aniversari robat’ (2006) i ‘Selva de tenebres’ (2009).

Coincidint amb Sant Jordi, Frederic Mayol signarà demà divendres a Barcelona i Girona exemplars de la seva darrera novel·la juvenil ‘Selva de tenebres’. De les 11 del matí a les 12 del migdia serà a la parada de la cooperativa Abacus a l’Illa Diagonal. De les 6 de la tarda a les 8 del vespre, signarà també llibres a la parada de la Llibreria 22 a la Rambla de Girona.