Girona Decideix difon la consulta per Sant Jordi

Es vol augmentar el número de vots anticipats, que actualment són d'un 3% del cens, augmentant els punts de recollida.

Redacció
22 d'abril del 2010
576_1269016294grndec
576_1269016294grndec
Girona Decideix augmentarà el nombre de punts de recollida de vot anticipat en motiu de la diada de Sant Jordi. A més del punt d'informació de Girona Decideix al c. Argenteria, Les Voltes, l'ADAC i la Botiga del Campus de Montilivi, es podrà votar anticipadament a les dues carpes que la comissió ha instal·lat a les places Constitució i Miquel Santaló. Igualment, diversos comerços de la ciutat i entitats ciutadanes ja s'han ofert a organitzar taules de recollida de vot anticipat a la Rambla durant la jornada.
 
En aquest sentit, la comissió organitzadora fa una crida al teixit associactiu i la ciutadania gironina perquè demà col·labori a visualitzar la convocatòria de la consulta, ja sigui exposant els domassos a les parades de la Rambla i els balcons de la ciutat o repartint tríptics informatius. Girona Decideix ha proposat el lema "Per Sant Jordi, a Girona: el llibre, la rosa... i el vot!" per animar als ciutadans a votar en la consulta.
 
Amb aquestes accions, Girona Decideix confia que la diada de Sant Jordi serveixi per a recollir un nombre signifiactiu de vot anticipat. Actualment, el percentatge de vot recollit per aquesta via és del 3%, la qual cosa significa que ja han votat unes 2.300 persones del total amb dret a vot. Cal recordar que en una convocatòria electoral ordinària, el vot per correu (la figura equivalent al vot anticipat en aquest cas) rarament arriba a aquest percentatge.