Girona Decideix visita Jordi Martinoy

Una representació de la comissió acompanyada pel president de l'ADAC, Jordi Terol, es va entrevistar ahir amb el delegat del Govern a Girona.

Redacció
22 d'abril del 2010
Una representació de Girona Decideix, acompanyada de Jordi Terol, president de l'ADAC, s'ha entrevistat aquest dimecres al matí amb el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy. La trobada ha servit per presentar el dispositiu logístic i de seguretat que Girona Decideix ha previst per diumenge i per ultimar la coordinació entre el servei de seguretat format per voluntaris de Girona Decideix i els diferents cossos policials, que durant el diumenge 25 es mobilitzaran per garantir que la jornada es desenvolupi sense incidents. El servei de seguretat de Girona Decideix serà format per una seixantena de voluntaris, que des de la nit del dissabte 24 vigilaran els col·legis electorals.
 
El delegat del govern ha rebut amb interès les informacions dels representants de la comissió organitzadora, i ha manifestat la seva intenció d'exercir el seu dret a vot en la consulta del proper 25 d'abril a Girona.