JERC demana el Sí entre flamenc i sardanes

Aquest dissabte, al Centre Cívic Ter - Taialà, s'ha celebrat el segon acte de campanya de JERC Girona.

Redacció
19 d'abril del 2010
576_1271663429evinde
576_1271663429evinde

Nota de premsa JERC Girona

Aquest dissabte ha tingut lloc, al Centre Cívic Ter-Taialà, el segon acte de campanya de JERC Girona per demanar el vot afirmatiu a la consulta sobre la independència de diumenge vinent.

L’acte ha començat amb la presentació del nou llibre del col·lectiu Els Altres Andalusos, ‘Fabricar l’immigrant’ a la biblitoeca de Taialà; i ha acabat amb un espectacle de flamenc , del grup de l’escola Avança de Girona, i de sardanes, per part de la colla aires gironins del GEiEG.

Més d’una vintena de persones han escoltat com Miguel Fernández i Bienve Moya –tresorer i secretari del col·lectiu respectivament– han fet una crida a participar de la consulta com “un sol poble sense fissures ni distincions” alhora que han criticat “els qui volen fer creure que representen a tots aquells que tenim ascendència andalusa per lucrar-se personalment i fer política no andalusista sinó espanyolista”, en referència a Francisco García Prieto, president de la FECAC i de la Feria de Abril.

Després de la xerrada, la colla sardanista d’aires gironins del GEiEG i del grup de l’escola flamenca Avança han ofert un espectacle als assistents durant quaranta minuts i l’acte s’ha clausurat amb una sardana de germanor. També s’han recollit vots anticipats per a la consulta del dia 25.