Els sindicats dónen suport a la consulta de Girona

Els sindicats col·laboraran amb Girona Decideix difonent la iniciativa entre els seus afiliats, i recollint vot anticipat a seus sindicals o centres de treball.

Redacció
17 d'abril del 2010
CCOO i UGT de les comarques gironines, així com altres organitzacions de treballadors com la Intersindical Alternativa de Catalunya (que integra els sindicats CATAC, CATAC-CTS, SSEGC i USTEC-STE’S) o la Coordinadora Obrera Sindical (COS) han donat el seu suport a la consulta sobre la independència del proper 25 d'abril a Girona.
 
Així, Bartomeu Compte i Dolors Bassa, secretaris generals, respectivament, de CCOO i UGT a les comarques gironines, es van adherir ahir al manifest que personalitats gironines han signat a favor de la celebració de la consulta popular. Els sindicats col·laboraran amb Girona Decideix difonent la iniciativa entre els seus afiliats, i recollint vot anticipat a seus sindicals o centres de treball.
 
Girona Decideix considera especialment positiva aquest suport, per la importància de les organitzacions de treballadors com a agents socials de primer ordre del nostre país. La comissió organitzadora de la consulta considera que la seva adhesió confirma que les consultes, a Girona i arreu del país, tenen una amplíssima i diversa base social, que s'escapa més enllà de l'àmbit tradicional del sobiranisme.