Girona tindrà 19 col·legis electorals el 25A

La majoria de locals que s'habilitaran com a col·legis són cedits per l'Ajuntament, però també n'han cedit la Diputació de Girona i el GEiEG. Feu clic a «llegir més» per veure'n la llista completa.

Redacció
13 d'abril del 2010
Els portaveus de les tres comissions que han decidit unir esforços per fer la consulta el mateix dia a Girona, Salt i Sarrià de Ter.
Els portaveus de les tres comissions que han decidit unir esforços per fer la consulta el mateix dia a Girona, Salt i Sarrià de Ter. | Marina López / ACN
Llistat de col·legis electorals
 

col·legi electoral

adreça

Casa de Cultura

pl. de l'Hospital, 6

Centre cívic Onyar

c. Camp de la Plana, 13

Centre cívic Pedret

c. Pedret, 152-156

Centre cívic Pla de Palau

c. Saragossa, 27

Centre cívic Pont Major

c. Pont Major, 67-73

Centre cívic Sant Narcís

pl. Assumpció, 26-27

Centre cívic Santa Eugènia

c. Santa Eugènia, 146

Centre cívic Ter

c. Can Sunyer, 46

GEiEG Sant Narcís

c. Empúries, 47

L'Estació-Espai Jove

c. Santa Eugènia, 17

Local social de Can Gibert del Pla

c. Orient, 53-55

Local social de Montilivi (Club Petanca Montilivi

pl. George Orwell

Local social de Montjuïc

ronda Fort Roig, 19

Local social de Sant Daniel

c. de les Monges, 22

Local social de Vista Alegre

ptge. Picapedrers, 1

Pavelló Municipal d’Esports de Palau

av. Creu de Palau, s/n

Plaça Constitució (davant CEIP Eiximenis)

pl. Constitució

Plaça Miquel Santaló (davant CEIP Verd)

pl. Miquel Santaló

Punt d'atenció pública de Girona Decideix

c. Argenteria, 21


Nota de premsa

19 col·legis electorals.
La comissió organitzadora de la consulta sobre la independència a Girona ha presentat la llista definitiva dels col·legis electorals on es podrà votar el proper 25 d'abril. Són, en total, 19 espais repartits per tota la ciutat que s'han fet coincidir, sempre que ha estat possible, amb els locals utilitzats habitualment en les eleccions ordinàries per a aquesta funció. L'objectiu de la distribució que s'ha fet de col·legis és facilitar el màxim la participació de la ciutadania a tots els barris.
 
La majoria de locals que s'habilitaran com a col·legis són cedits per l'Ajuntament, però també n'han cedit la Diputació de Girona i el GEiEG. Per la seva banda, la Casa de Cultura, a més de ser un col·legi electoral, esdevindrà el punt neuràlgic de la jornada del 25A a Girona, perquè acollirà la seu electoral central, des d'on se centralitzarà informació i es faran les principals compareixences públiques. La jornada electoral s'iniciarà el diumenge 25 d'abril, i tots els col·legis electorals obriran les portes de les 9 del matí a les 8 del vespre.
 
No es faran certificats d'empadronament el 25A. Tot i que inicialment s'havia anunciat la possibilitat de sol·licitar certificats d'empadronament el mateix dia de la consulta a l'Estació Espai Jove, finalment aquesta opció no serà vàlida, i caldrà dur-los havent-los sol·licitat prèviament en instàncies municipals.