Rescaten el cadàver d'un home en un canal d'Empuriabrava

Les primeres investigacions indiquen que un vehicle s'hauria precipitat al canal. El cotxe és un Volkswagen amb matrícula francesa.

Redacció
19 de febrer del 2010
Efectius dels mossos al lloc dels fets.
Efectius dels mossos al lloc dels fets. | Tania Tapia / ACN
L'alcalde de la població, Salvi Güell, ha explicat que les primeres investigacions indiquen que cap a la una de la matinada el vehicle circulava pel passeig marítim però al final de la platja, a l'alçada de la Bocana, en comptes de girar va seguir recte i va caure al canal. El cotxe és un Volkswagen Passat de matrícula francesa i el propietari el té matriculat prop de Tolouse. Tot i això, Güell ha explicat que encara desconeixen la identitat del conductor i la prioritat és excarcerar el cos abans de retirar el vehicle.

Un veí de la població ha estat qui ha donat l'avís aquest matí quan ha vist el cotxe enfonsat mentre passejava per la zona. 'Es veu el capó si t'hi fixes molt perquè ha quedat totalment submergit', ha indicat Salvi Güell. L'alcalde ha afirmat que la investigació està oberta però que tot indica que no hi ha cap altre vehicle ni cap altra persona implicats en l'accident.

La profunditat del canal i el fet que el cotxe hagi quedat totalment submergit dificulta les tasques de rescat del cos. L'alcalde ha explicat que a la zona hi treballen la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i els Bombers i han hagut de portar una grua de grans dimensions que serà l'encarregada de retirar el cotxe de dins el canal.