Els seguidors del Girona demanen la dimissió del tècnic Narcís Julià

Els gironins han perdut aquesta tarda 0-2 contra el Nàstic i tenen ara, més a prop que mai el descens

Joan Guirado
06 de febrer del 2010
576_1265489500julia
576_1265489500julia | Joan Guirado
El Girona ha deixat escapar, aquesta tarda a Montilivi, una brillant oportunitat per continuar somiant en jugar, la temporada vinent, a Segona Divisió A.
El partit ha començat amb els dos equips intentant controlar el ritme del matx, i ocasions de gol desbaratades per les defenses. En el minut 33, una falta servida per Redondo ha estat rematada per José Mari al fons de la xarxa. Era el 0-1. José Mari li ha dedicat el gol a Curro Torres, lesionat al tendó d’aquiles en l’escalfament previ justament el dia que debutava amb el Nàstic. La segona part ha estat un calc de la primera amb un Girona que ho intentava però no aconseguia portar perill a la porteria rival. La sentència ha arribat sis minuts abans del final quan Miguel Angel ha transformat un penal assenyalat a favor del Nàstic. Precisament, després del darrer gol dels tarragonins, alguns seguidors gironins s'han aixecat amb mocadors blancs i crits en contra del tècnic Narcís Julià. El Girona visita la setmana vinent el camp del Rayo Vallecano.

|Just el moment que entrava la pilota al primer gol del Nàstic, amb Jorquera a terra. J.Guirado|