Vilert confia en el turisme interior i francès i de nou en Alemanya

El president del patronat de turisme Girona-Costa Brava, ha dit des de FITUR que la recuperació econòmica d'Europa pot facilitar que els alemanys tornin a la demarcació.

Joan Guirado|FITUR 2010 (Madrid)
21 de gener del 2010
576_1264077378fitur1
576_1264077378fitur1 | Joan Guirado
|L'estand de Girona al pavelló 7 d'IFEMA de Madrid aquest migdia. Joan Guirado|


El president del patronat de turisme Girona-Costa Brava Enric Vilert, ha afirmat aquest matí en declaracions a Gironainfo.cat des de FITUR, que les previsions a nivell d'ocupació turística per aquest 2010 a les comarques de Girona son bones.
Vilert ha recordat que les previsions per al 2009 eren molt dolentes i que, al final, el sector no ho va notar tant. Enric Vilert ha explicat que la pujada dels indicador econòmics que està experimentant Europa pot afavorir que "un tipus de turista que ens visitava molt, com és l'alemany -i que l'any passat ens va fallar-, ens doni alguna cosa més".

Vilert ha dit que "el que si s'ha demostrat, i ja ho va fer la temporada passada, les vacances ja no és un luxe sinó una necessitat, i la gent de vacances en fan" i "ens ha salvat els viatges de proximitat". El turisme d'interior i el francès han estat dos dels que ens van salvar el 2009 i "esperem que aquest any segueixi la mateixa tònica" ha conclós Vilert.