Promouen el turisme de congressos als operadors turístics xinesos

En un workshop celebrat a l'Auditori de Girona, amb la participació de 22 professionals.

Redacció
11 de desembre del 2009
576_1260547039workshop
576_1260547039workshop



El Patronat de Turisme ha participat a la jornada comercial entre empreses catalanes i operadors xinesos que va celebrar-se a l’Auditori- Palau de Congressos Girona i que va organitzar Turisme de Catalunya centrada en turisme de negocis complementat amb destinació.

La reunió comercial i de treball va aplegar catorze empresaris del sector turístic català i vuit operadors turístics xinesos amb l’objectiu d’establir contacte i generar oportunitats de negoci. Entre les empreses gironines participants hi havia: Viajes Dalsol, Lloret Convention Bureau, Guitart Monterrey i Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Entre els operadors xinesos participants hi havia Beijing Mandarin International Tours Co, China Travel International, Beijing Caissa International Travel Service, GZL International Travel Service LTD., China CYTS MICE (Shanghai) Service, Shanghai Airiles Event Management i Eat Shanghai International Travel Service Co.

El Patronat de Turisme va participar en el workshop fent difusió del conjunt de l’oferta de productes –sol i platja, cultura, tradicions, negocis, etc.- i serveis de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

Simultàniament a la jornada, el Patronat de Turisme participa també en l’organització del viatge de familiarització que el grup de professionals asiàtics realitza a Catalunya els dies 9, 10 i 11 de desembre amb l’objectiu de conèixer l’oferta de sol i platja, cultura, negocis i gastronomia del país. L’acció persegueix donar a conèixer la destinació i els establiments als agents a fi que programin Catalunya en els seus catàlegs de viatge.

El grup d’agents xinesos visita durant tres jornades diversos espais i recursos turístics de la demarcació de Girona entre els quals hi ha Peralada, la ciutat de Girona, el Teatre Museu Dalí de Figueres i el nou Casino de Lloret de Mar, principalment.