Les fotos del Grup Nació Digital, presents a Flickr

Redacció
19 de novembre del 2009
El Grup Nació Digital ja té presència a Flickr, un lloc web de dimensió internacional que permet emmagatzemar, ordenar, cercar i compartir fotografies i vídeos en xarxa.

Ens trobareu a http://www.flickr.com/naciodigital

La freqüència de publicació serà d’una mitjana de 40 fotografies setmanals, pujades preferentment els dilluns i dimarts, depenent del nombre i la qualitat de les galeries publicades als diaris en el cap de setmana.

La intenció és que aquelles galeries més destacades publicades als diaris de Grup Nació Digital surtin representades a Flickr. El criteri a seguir es basarà sobretot en la importància de l’esdeveniment que reflecteixi la galeria i la qualitat de les fotografies. Segons aquest barem es penjaran entre una i cinc imatges per galeria.

A l’hora de publicar aquestes fotografies, sempre s’afegirà un peu de foto on s’expliqui el contingut de la pròpia imatge, s’informi quin diari l’ha publicat i qui n’és l’autor.

La galeria de Grup Nació Digital està organitzada en dotze àlbums. Cada diari territorial o temàtic del Grup té el seu àlbum d’imatges.

- Temàtics: Nacio Digital, Diari de la Crisi, Diari Forestal, Osona Tanga i Meteoclub.
- Territorials: Osona.com, GironaInfo.cat, LaGarrotxa.info, El Ripollès.info,   Lluçanès.com, Manresainfo.cat i VallèsOriental.com

Us convidem a visitar l'espai i a fer.nos arribar crítiques i suggeriments sobre la presència del Grup ND a Flickr.