Homenatge a Xesco Boix

Enguany es commemora el 25è aniversari de la desaparició de Xesco Boix. A Girona, l’Agrupament Escolta i Guia Joan Pons s'han afegit als homenatge sque es realitzen arreu del territori amb una gran trobada d'amics i companys de Boix aquest dissabte 10 d'octubre.

ACN / Redacció
06 d'octubre del 2009
576_1254815485xescoboix
576_1254815485xescoboix
Així doncs, en el Memorial Xesco Boix de Girona s'hi trobaran en un mateix escenari animadors com; en Noè Rivas, en Lluís Mª Panyella, l’Àngel Daban (tots ells companys d’en Xesco al grup Cinc Dits d’Una Mà), o membres del Grup de Folk com en Jaume Arnella o en Jordi Pujol (que juntament amb la Joana Closelles formen el grup Marduix), amics com en Cesc Serrat, Amadeu Rosell, en Jep Valls (Company de pis i de grup al Sac de Cançons i il·lustrador dels cartells del grup de folk) o en Pep Lòpez.
 
Durant la jornada es podrà gaudir d’una xocolatada amb melindros a la tarda i d’una gran Sopa de Pedres al vespre.
 
La jornada començarà a les 17h de la tarda amb els animadors infantils que cantaran cançons seves i d’en Xesco, i amb una xocolatada a mitja tarda entre espectacles. A les 20 h s’explicarà el conte de la Sopa de Pedres i posteriorment tothom podrà fer un tastet tot gaudint de les cançons que en Xesco cantava, tant d’infantils com reivindicatives o d’amor. I finalment TOTs els amics d’en Xesco faran un gran comiat conjunt.
 
Per altre banda, durant tota la diada, els més petits podran dibuixar o pintar les vinyetes de l’auca d’en Xesco feta per en Joan Vilamala i  la Clara Oliveres i cedit per la web xesco.cat i fer màscares amb la cara d’en Xesco.