Un incendi afecta 2 ha a Caldes de Malavella

DiariForestal.com
17 d'agost del 2009
Incendi Caldes
Incendi Caldes | ACN


Dilluns 17 d'agost - 21:00
Els Bombers de la Generalitat han extingit, poc després de dos quarts de vuit del vespre, l'incendi que aquest dilluns a la tarda ha cremat a Caldes de Malavella (la Selva). El foc ha cremat 1,40 hectàrees d'un descampat on hi havia pneumàtics i alguns arbres, segons el cos d'emergències. L'incendi, que ha estat controlat cap a les cinc de la tarda, s'ha originat en una zona situada entre el cementiri i Can Duran. Al lloc de les flames s'hi han desplaçat fins a vint dotacions terrestres i sis mitjans aeris com a mesura preventiva davant l'alerta de calor que ha donat el Servei Meteorològic.

Dilluns 17 d'agost - 19:15

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat al voltant de les cinc d'aquest dilluns a la tarda l'incendi de Caldes de Malavella (la Selva). El foc, que s'ha originat en una zona situada entre el cementiri i Can Duran, ha afectat dues piles de pneumàtics i prop de dues hectàrees de dos camps de rostoll i massa arbrada. Al lloc de les flames s'hi han desplaçat fins a un total de vint dotacions terrestres i sis mitjans aeris com a mesura preventiva davant l'alerta de calor que ha donat el Servei Meteorològic. A partir de les cinc de la tarda, vuit dotacions s'han quedat a la zona calcinada per dur a terme les tasques de remull.

Dilluns 17 d'agost - 17:30
Vint dotacions terrestres i sis mitjans aeris treballen aquest dilluns a la tarda en un incendi forestal a Caldes de Malavella (la Selva) segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc s'ha declarat al voltant de tres quarts de quatre en una zona forestal situada entre el cementiri i Can Duran a la població selvatana. Precisament, la Selva és una de les comarques on aquest dilluns a la tarda més pugen els termòmetres a causa de l'entrada del vent de Garbí.