Ferit mentre fabricava un explosiu a Santa Coloma

L'home que va quedar ferit aquest dissabte en una explosió en un pis de Santa Coloma de Farners estava manipulant pólvora quan es va produir el sinistre, segons han informat els Mossos d'Esquadra. El seu objectiu era fabricar un explosiu seguint unes instruccions que havia trobat a Internet.

ACN / Redacció
27 de juliol del 2009
576_1248677243santaterra
576_1248677243santaterra

El ferit, que continua ingressat en estat greu l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona tot i que no es tem per la seva vida, estava intentant fabricar un explosiu seguint unes instruccions que havia trobat a Internet. Els Mossos, que tenen una investigació oberta pel cas, descarten que l'home de 35 anys i nacionalitat espanyola formi part d'un grup organitzat. L'home té lesions greus a les mans. Els veïns de la finca que van desallotjar de manera preventiva van poder tornar a casa al cap de poca estona.

L'explosió va passar poc abans de les tres de la tarda d'aquest dissabte al número 80 del carrer Violeta de la capital de la Selva. Els Bombers van desallotjar de manera preventiva dotze persones que es trobaven a l'edifici. L'explosió no va provocar cap incendi ni danys estructurals a l'edifici. Immediatament després del sinistre van traslladar la víctima en helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron.