Ridao defensa el nou finançament a Girona

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha defensat aquest dilluns a Girona que amb el nou 'acord de finançament es podrà donar un nou impuls a infraestructures que estan aturades o endarreries a la demarcació de Girona.

per ACN / Redacció, 21 de juliol de 2009 a les 09:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juliol de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

D'aquesta manera, Ridao contesta als empresaris gironins que, al conèixer els termes de l'acord, van reivindicar que aquestes comarques rebessin un impuls en infraestructures. Ridao, que ha estat aquesta tarda a Girona per explicar en una conferència el nou finançament, ha remarcat que 's'ha fet un pas més' però que encara queden objectius per assolir, com el traspàs de la gestió dels aeroports.

ERC ha engegat una campanya anomenada 'Un pas endavant' per explicar per tot el territori com s'ha arribat a l'acord i què significa. 'Més enllà de xifres volem explicar què farem amb els recursos', ha detallat Ridao que ha avançat que pel primer any preveuen invertir uns 900 MEUR en l'economia productiva i 920 MEUR en polítiques socials, d'ocupació i per l'aplicació Llei de la Dependència.

Tot i posar èmfasi en què les infraestructures seran una prioritat, Ridao no ha avançat en quines obres centraran els esforços a les comarques gironines.
 

 

Participació