La Cambra acull amb «satisfacció» l'acord pel finançament

La Cambra de Comerç de Girona ha emès un comunicat on explica que ha acollit "amb satisfacció" l'acord final sobre el nou model de finançament, i que espera que "contribueixi eficaçment a reduïr el dèficit històric que suporta el nostre país".

per ACN / Redacció, 13 de juliol de 2009 a les 21:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Comunicat complet:

Posició de la Cambra davant el nou model de finançament per a Catalunya

La Cambra acull amb satisfacció  l’acord final sobre el nou model de finançament autonòmic i espera que contribueixi eficaçment a corregir el dèficit històric que suporta el nostre país.

Considera també la Corporació que cal estar alerta per conèixer com s’acabarà concretant aquest acord, en quins terminis i també quins seran els sistemes de control que s’estableixin per assegurar el seu compliment.

Cal subratllar que  el volum de diners que ha d’obtenir Catalunya amb el nou sistema de finançament va lligat  al nivell de recaptació d’impostos i, per tant, a la bona salut de l’activitat econòmica i al consum.

 

Arxivat a:
Economia, finançament
Participació