Jornada participativa per decidir com serà l'Espai Jove de Quart

L’Àrea de Joventut de Quart, amb el suport i la col·laboració de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya, està a punt de culminar el procés participatiu que va engegar el passat mes de febrer. Aquest procés participatiu servirà als joves de Quart per decidir com ha de ser el nou espai, que s’està construint a l’antiga estació del carrilet de la població.

per ACN / Redacció , 10 de juliol de 2009 a les 18:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El procés participatiu es va iniciar amb unes reunions de treball encapçalades pel tècnic de joventut del municipi i un tècnic en  participació de la Secretaria de Joventut a les quals es van convidar joves de Quart per tal de que creessin un grup motor, capaç de liderar el procés participatiu. Després de més reunions realitzades per aquest grup de joves, l’Ajuntament i la Secretaria de Joventut, el procés participatiu arriba a la fase final. Diumenge 12 de juliol es celebrarà una trobada de joves de Quart on es debatran diversos temes referents a aquest nou espai en construcció. A partir de les 19.30 h s’obriran les portes del local social de Quart per tal  que el jovent pugui expressar les seves idees de com ha de ser aquest espai per a joves. La trobada anirà acompanyada d’un sopar gratuït per a totes les persones assistents i un concert de pop - rock amb el grup Comet Blue, guanyadors del concurs musical Argila Pop’08, celebrat el desembre passat en aquesta mateixa població.

 

Participació