La revetlla de Sant Joan a Girona

La ciutat de Girona acull moltes propostes per aquesta nit de Sant Joan. A més de la festa dels Diables de l'Onyar, molts racons de la ciutat han organitzat actes per la revetlla.

ACN / Redacció
23 de juny del 2009

La Flama del Canigó arribarà a la Plaça del Vi a les 20:00, on tindrà una rebuda popular amb la Fal·lera Gironina i els Marrecs de Salt. Abans, ja s'hauran fet jocs infantils i hi haurà orxata per la mainada.

Els Jardins Fora Muralla de Girona acolliran el Folc de Sant Joan. A partir de les 20.30, cercavila amb la Flama del Canigó des de la Plaça del Vi fins als Jardins. A les 21h, sopar, coca i cava. A les 22h, encesa del foc i espectacle a càrrec de  Les Bruixes de 7d'Làtex i Diables de les Corts. A partir de les 22.30, Bufanúvols, Majorales de la Nit, Set de Folc i Spi et la Gaudriole. [més info a www.qrambla.cat]

Santa Eugènia organitza la seva revetlla. Al carrer Marfà, de 19 a 21h es farà un espectacle infantil, i a partir de les 21h es celebrarà el sopar popular, seguir del ball amb  Doctor Fly Show Dj. La Gent Gran de Pedret també prepara la revetlla, al Centre Cívic de Pedret a partir de les 17h. Per la seva banda, el Club de Petanca Montilivi també acollirà un sopar i un ball per aquesta nit de Sant Joan.

El Parc de Vista Alegre també acollirà des de les 22.00 el sopar de revetlla, seguit del lliurament dels Premis de fotografia i un ball. La Sala de Ball de Girona tindrà la seva revetlla amb l'actuació del Trio de la Costa Brava. Per la seva part, Fontajau farà la seva foguera al Camp de Futbol de Fontajau. I a Sant Narcís, sopar popular i música a partir de les 21.30.