Les obres del carrer del Carme estan pràcticament acabades

per Redacció, 18 de desembre de 2007 a les 09:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2007 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
En la reunió d'avui, l'arquitecte municipal Joaquim Roura ha explicat als assistents que les obres estan pràcticament finalitzades, i que només resten alguns detalls i repassos, en llambordes i passos de vianants elevats, a més de la finalització d'un petit parc ubicat en un solar davant del carrer Julià de Chia.
 
 
La fase d'obres que encara ha de començar, que comprèn el tram entre la cruïlla del carrer del Carme i Enderrocades, i la cruïlla amb el carrer de l'Olivera, ja disposa de projecte pendent de licitació, i es preveu que les obres comencin a finals del proper mes de gener, coincidint amb la instal·lació d'una escala per baixar a la llera del riu Onyar, a la banda oposada del carrer, després del número 72. Aquestes obres han de començar i acabar durant el primer trimestre de 2008.
 
De cara a principis de gener, però, està previst retirar els arbres i plantes del parc que hi ha a l'alçada del Pont de la Font del Rei; aquest espai l'ocuparà un pas més ample, ja que els arbres que hi ha actualment podrien caure: de fet, ja hi havia hagut un incident, sense més repercussió, després de la caiguda d'una branca.
 
 
En la reunió d'avui, el consistori ha volgut, a més, agraïr la presència dels integrants de la comissió, que s'han reunit en diverses ocasions per explicar les seves queixes o observacions sobre el desenvolupament de les obres. A totes les reunions hi han anat els representants del veïnat i de comerciants, així com de l'empresa adjudicatària de les obres, Rubau-Tarrés, de Verges, i de l'Ajuntament Gironí. Així, s'ha brindat per la finalització de les obres, i s'han repartit pastes entre els assistents.

 

Arxivat a:
Societat
Participació