1 de 10

Olot al cor

per Josep Guix, 26 de maig de 2023 a les 07:00 |

«El nostre compromís és un oferiment obert i sincer a continuar treballant»

Olot, gràcies a l'esforç de la seva gent, ha esdevingut una ciutat pròspera, tal com assenyalen tots els indicadors econòmics i socials. La nostra candidatura manifesta el seu compromís a treballar per Olot amb totes aquelles forces que tinguin com a finalitat principal els interessos de la ciutadania d'Olot; el respecte a les idees democràtiques i el manteniment de la cohesió social de la ciutat.

El nostre compromís és un oferiment obert i sincer a continuar treballant, tal com hem fet aquests darrers anys per fer d'Olot una ciutat inclusiva, segura i sostenible.

Volem tenir cura de les expectatives professionals, educatives i d'oci dels nostres conciutadans.

Un altre element capital per a nosaltres està relacionat amb l'activitat econòmica i les amenaces que poden posar en perill la prosperitat de la qual ens sentim orgullosos. La nostra candidatura té en el seu programa mesures tendents a la potenciació del comerç de proximitat, i de qualitat, el qual considerem com un dels motors principals del creixement econòmic. Defensem un turisme sostenible i qualificat; apostem per la innovació i el coneixement, donant suport a la formació professional i promovent aquelles iniciatives econòmiques cooperatives i solidàries i, a la vegada, impulsant la formació dels col·lectius més vulnerables i la millora de les condicions de treball.


Creiem fermament en el principi de què tothom té dret a un habitatge digne. El nostre compromís és el de donar suport a les iniciatives públiques i privades que tinguin per objecte la construcció o la rehabilitació d'habitatge per a la ciutadania. Conscients de les dificultats pressupostàries davant del gran retard existent en aquest terreny, el nostre grup municipal exigirà la posada en marxa d'un Pla de Barris, tal com es va fer a l'etapa dels governs dels presidents Maragall i Montilla. També, proposem arribar acords amb propietaris particulars a fi de rehabilitar els habitatges i posar-los en règim de lloguer assequible amb la garantia municipal, i també amb les comunitats de propietaris per fer front a les situacions d'emergència que existeixin en determinats immobles dins d'un programa d'actuació que anomenem "Pla de Conservació i Rehabilitació". També proposem establir convenis mixtos entre Ajuntament (Guosa), i empreses o persones.

El pròxim diumenge 28 els olotins i olotines podrem participar en una nova edició de les eleccions municipals. Davant d'aquestes eleccions, jo, Josep Guix, us demano, en primer lloc, que participeu... aneu a votar i sobretot voteu amb el cor, però també amb el cap, voteu pensat en les persones i en els programes. M'agrada Olot, sento passió per Olot i amb la meva candidatura ens comprometem a treballar per Olot, a obrir les portes de l'Ajuntament i que la casa de la vila sigui la casa de tots els olotins i les olotines.


Per tant, voteu per fer d'Olot una ciutat més justa, més segura, més solidària, més treballadora, més divertida i també més sostenible, que respecti el medi ambient, perquè entre tots siguem capaços de deixar una ciutat i un entorn molt millor pels nostres fills.

 

Josep Guix
Candidat del PSC a Olot
Més articles de l'autor
26/05/2023

Olot al cor

Participació