innovació
15/03/2021
Han finalitzat aquest projecte amb formacions sobre lideratge, gestió d’equips o Lean Manufacturing i s’han dut a terme 50 sessions d’assessorament personalitzat
12/11/2020
L'Associació Catalana d'Innovació del Sector Carni Porcí n'aprova les bases i hi inclourà, també, les candidatures rebudes durant la 4a edició, que no s'ha pogut celebrar per causa de la pandèmia
01/10/2020
Xavier Borràs
El Campus Garrotxa, la FES i DinàmiG aposten per un programa gratuït de formació per a empreses de la comarca amb què renovar i optimitzar els sistemes de gestió i donar-los eines per a guanyar eficiència
03/04/2020
El qüestionari és anònim, s'adreça a empreses i es triga menys de deu minuts a respondre'l
21/02/2020
‘Gaudir d’un entorn inclusiu’ és el projecte guanyador del concurs Innova’t de la Fundació Hospital d’Olot, que ha comptat amb la conferència de la periodista Xantal Llavina com a cloenda dels tres dies d'activitats
03/02/2020
Xavier Borràs
La XVIII edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària i la VI edició del Premi Ruralapps s'ha celebrat a Manresa amb la presència de la consellera Teresa Jordà
13/01/2020
L'associació comarcal rep el premi per la "Innovació en accions promocionals i comercialització" de mans del president de la Generalitat, Quim Torra
20/12/2019
Amb una dotació econòmica per a cada guardonat i centre de 5.000 euros, també ofereix un contracte de treball en una empresa del sector
17/12/2019
La XVIII edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària del DARP guardona Formatgeries Montbrú de Moià, SAT la Reula, de Fígols d’Organyà i Maria Costa Ferrer de l’Escairador de Berga
16/12/2019
És l'única d’aquestes característiques a Catalunya, fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de la Vall d’en Bas i la Universitat de Girona
10/06/2019
L'associació també té línies d'estudi sobre la reducció de nitrificants en l'elaboració de productes per fer-los més saludables
17/05/2019
Pep Berga ha explicat que "aquesta és una oportunitat per a crear un àmbit de l’Ajuntament que treballi de manera prioritària per l’Olot del futur"
28/03/2019
Ja es compten en més de 150 les adhesions a aquesta marca comercial de la capital garrotxina
05/11/2018
Xavier Borràs
La selecció final es farà el 13 de novembre i tots els candidats disposaran de tres minuts per presentar-se
17/10/2018
Xavier Borràs
L'Àrea d’Ocupació de DinàmiG cerca persones a la Garrotxa disposades a treballar en rams com l'alimentari, el tèxtil o l'equipament per a la llar
14/05/2018
Per a la dinamització de la gestió empresarial compartida en el Punt d’Atenció a l’Emprenedor de la Garrotxa
07/05/2018
La realitat educativa del nostre país i els tallers pràctics hi han estat molt presents
20/04/2018
Del 24 al 27 d'abril a la sala de conferències de l'Hotel Riu Fluvià
11/04/2018
Xavier Borràs
Fins al 25 d'abril disset persones expertes d'arreu del món, reclamades ja per les universitats catalanes per a compartir els seus projectes i experiències, exploraran els nous corrents pedagògics del segle XXI i repensaran com ha de ser l’escola del futur
09/04/2018
En base al treball cooperatiu, el repte de la innovació educativa pren forma de manera interdisciplinària a l'aula per a aprendre i conviure
27/03/2018
Per la implementació, en l’explotació lletera, d’un projecte de diversificació que permet visitar la granja, convertida en un espai pedagògic on es divulga i mostra les bones pràctiques ramaderes i es posa en valor el producte i la feina a pagès
23/10/2017
Tindrà lloc del 20 al 24 de novembre, empresa DinàmiG (Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa)
22/05/2017
Pau Masó
Diverses empreses locals encarreguen a l’institut alguns dels seus projectes |Els alumnes són els encarregats de pensar i solucionar pràcticament l’encàrrec |Fa 10 anys que el centre col·labora amb entitats i cada vegada hi ha més interès
27/10/2015
Cacau Pastisseria, la Impremta Delta i els creatius Sicsiu han ideat un nou embalatge que preserva les aromes i aïlla de la humitat
Pàgina 1 de 0