gastronomia
21/09/2022
Per primera vegada, les cuineres garrotxines han entrat a la llista dels premis internacionals The Best Chef
05/05/2022
Amb l'objectiu de dinamitzar la gastronomia garrotxina, es podrà llogar a entitats i associacions, i ben aviat oferirà tallers gastronòmics impulsats pels placers
16/04/2022
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges destacades d'aquests dies de festa
23/11/2021
Quatre-cents establiments de la comarca (productors, comerços, restaurants, cafeteries…), formen part d’aquesta plataforma digital, presentada en el marc de la Fira Orígens
22/11/2021
Unes 6.000 persones van passar pel certamen de productes agroalimentaris de qualitat
18/11/2021
Carles Fiter
Entrevista al gastrònom Pep Palau, director de la fira de productes agroalimentaris de qualitat que torna a Olot aquest cap de setmana després d'un any d'absència
22/06/2021
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per a reconèixer un bon producte
02/04/2021
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrella d'aquests dies de festa
15/12/2020
Els concursants, Marc Grivé i Marta Martínez, hauran de preparar un plat original inspirat en la característica patata farcida i arrebossada de la capital de la Garrotxa
31/10/2020
Dolors Mateu
Una proposta de la popular bloguera Dolors Mateu
23/06/2020
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
05/06/2020
El recull, que es pot consultar al web, s'organitza en quatre grans apartats –natura i cultura, gastronomia, salut i benestar i reunions entre volcans– que s'afegeixen al catàleg "Experiències Garrotxa incoming"
11/04/2020
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
25/02/2020
Xavier Borràs
Junt amb Javier Olleros, xef gallec de Culler de Pau, són els únics cuiners de l'Estat a aconseguir aquesta distinció
13/02/2020
Xavier Borràs
De divendres a diumenge la capital de la Garrotxa viu amb l'Olotx2! la vuitena edició d'aquesta campanya turística, on es paga per un i es gaudeix per dos en estades, àpats i un munt d'activitats
27/01/2020
Aquest dilluns s'ha obert el web on ja es poden consultar les promocions de l'Olotx2, que es farà del 14 al 16 de febrer
03/01/2020
Xavier Borràs
L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, la de Comerciants d’Olot, els placers de Mercat i Turisme Garrotxa sumen esforços amb l’Ajuntament per tirar endavant la campanya, que es reformularà de cara a 2021
21/11/2019
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
30/10/2019
Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
22/10/2019
La mostra arrencarà el dimecres 23 d'octubre amb el sopar degustació
21/06/2019
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
09/06/2019
S’han planificat més de 200 activitats, amb cinema, teatre, exposicions, circ, xerrades, dansa, tradicions i música, entre d'altres propostes
06/06/2019
El Premi Revelació ha recaigut en Rafa Zafra, mentre que el Premi Cap de Sala ha distingit Joan Carles Ibáñez
21/12/2018
Xavier Borràs
El restaurant –obra dels no menys guardonats RCR Arquitectes– manté dues estrelles Michelin des de l'any 2009
14/12/2018
Arnau Urgell i Vidal
La denominació d'origen protegida (DOP) agrupa 13 productors de la Garrotxa i vuit envasadors
19/11/2018
La Fleca Pastisseria Padrés s'imposa al concurs celebrat al Fòrum Gastronòmic
26/10/2018
Sortegem 30 entrades dobles per a l'esdeveniment de referència del sector
17/10/2018
El cicle començarà amb un sopar a les Cols on s'homenatjarà RCR Arquitectes
04/04/2018
Enguany hi participen 13 establiments i amb els tiquets es podran fer fins a 10 degustacions
28/03/2018
Els pastissers catalans esperen vendre unes 700.000 mones artesanes, un 1% més que l'any passat
Pàgina 1 de 5