gastronomia
25/02/2020
Xavier Borràs
Junt amb Javier Olleros, xef gallec de Culler de Pau, són els únics cuiners de l'Estat a aconseguir aquesta distinció
13/02/2020
Xavier Borràs
De divendres a diumenge la capital de la Garrotxa viu amb l'Olotx2! la vuitena edició d'aquesta campanya turística, on es paga per un i es gaudeix per dos en estades, àpats i un munt d'activitats
27/01/2020
Aquest dilluns s'ha obert el web on ja es poden consultar les promocions de l'Olotx2, que es farà del 14 al 16 de febrer
03/01/2020
Xavier Borràs
L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, la de Comerciants d’Olot, els placers de Mercat i Turisme Garrotxa sumen esforços amb l’Ajuntament per tirar endavant la campanya, que es reformularà de cara a 2021
21/11/2019
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
30/10/2019
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
22/10/2019
La mostra arrencarà el dimecres 23 d'octubre amb el sopar degustació
21/06/2019
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
09/06/2019
S’han planificat més de 200 activitats, amb cinema, teatre, exposicions, circ, xerrades, dansa, tradicions i música, entre d'altres propostes
06/06/2019
El Premi Revelació ha recaigut en Rafa Zafra, mentre que el Premi Cap de Sala ha distingit Joan Carles Ibáñez
21/12/2018
Xavier Borràs
El restaurant –obra dels no menys guardonats RCR Arquitectes– manté dues estrelles Michelin des de l'any 2009
14/12/2018
Arnau Urgell i Vidal
La denominació d'origen protegida (DOP) agrupa 13 productors de la Garrotxa i vuit envasadors
19/11/2018
La Fleca Pastisseria Padrés s'imposa al concurs celebrat al Fòrum Gastronòmic
26/10/2018
Sortegem 30 entrades dobles per a l'esdeveniment de referència del sector
17/10/2018
El cicle començarà amb un sopar a les Cols on s'homenatjarà RCR Arquitectes
04/04/2018
Enguany hi participen 13 establiments i amb els tiquets es podran fer fins a 10 degustacions
28/03/2018
Els pastissers catalans esperen vendre unes 700.000 mones artesanes, un 1% més que l'any passat
19/03/2018
Aquestes tradicionals postres es feien i es menjaven el dia del pare
16/03/2018
Hi recull la filosofia i l'essència del seu univers gastronòmic | El restaurant olotí cultiva varietats tradicionals al centre I+D que té a la Vall de Bianya
21/02/2018
La sisena edició de l'Olotx2 es farà el cap de setmana del 23 al 25 de febrer, amb promocions en estades, àpats i activitats
05/02/2018
El certamen ha comptat amb una seixantena de parades i amb moltes activitats paral·leles
01/02/2018
Oliver Astrologo sorprèn amb un muntatge carregat de màgia i emocions
23/11/2017
En una gala celebrada aquest dimecres a Santa Cruz de Tenerife, l'ABaC ha fet bons els pronòstics i ha pujat a la primera categoria de la prestigiosa guia | Les Cols i Ca l'Enric, a la Garrotxa, mantenen les seves estrelles
17/11/2017
Esteve Plantada
Coincidint amb la Fira Orígens a Olot, del 19 al 21 de novembre Girona també esdevé un gran referent de la cuina amb la celebració del Fòrum Gastronòmic | "El restaurant del futur serà sostenible o no serà", afirma el director d'ambdós certàmens
03/07/2017
L’Hostal del Sol, El Celler i l’Ansat són els tres establiments guanyadors d’enguany | Segons l’organització el públic local s’ha consolidat i han augmentat els visitants d’Osona
16/05/2017
Pau Masó
La principal novetat és l’increment de trenta cèntims en el preu de cada tapa | A partir del 26 de maig es podrà gaudir de 20 propostes gastronòmiques de diversos establiments de la ciutat | La cinquena edició del Tapòdrom a la Sala Torín inaugurarà la Ruta
30/04/2017
Olotí de naixement, va dedicar la seva trajectòria professional com a directiu, empresari i consultor en l'àmbit del turisme
20/04/2017
Pau Masó
La intenció és que serveixi com a aula de cuina i de demostracions gastronòmiques de productes locals | L’Ajuntament ja ha engegat la redacció del projecte i posposa l’obertura per l’any que ve
13/04/2017
Els personatges estrella són els protagonistes de la pel·lícula Patrulla Canina, Ladybug, els Trolls, les nines Gorjuss, Star Wars i el Barça | El preu de cada pastís oscil·la entre 20 i 40 euros, segons la mida
16/03/2017
Aquest dissabte 18 i diumenge 19 de març Olot s'omplirà d'activitats a l’entorn del porc, l’embotit i la vida a pagès | La sobrassada de Mallorca és el producte convidat d'aquest any | Consulta totes les activitats
Pàgina 1 de 0