Els concursants, Marc Grivé i Marta Martínez, hauran de preparar un plat original inspirat en la característica patata farcida i arrebossada de la capital de la Garrotxa
El recull, que es pot consultar al web, s'organitza en quatre grans apartats –natura i cultura, gastronomia, salut i benestar i reunions entre volcans– que s'afegeixen al catàleg "Experiències Garrotxa incoming"
De divendres a diumenge la capital de la Garrotxa viu amb l'Olotx2! la vuitena edició d'aquesta campanya turística, on es paga per un i es gaudeix per dos en estades, àpats i un munt d'activitats
L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, la de Comerciants d’Olot, els placers de Mercat i Turisme Garrotxa sumen esforços amb l’Ajuntament per tirar endavant la campanya, que es reformularà de cara a 2021
Hi recull la filosofia i l'essència del seu univers gastronòmic | El restaurant olotí cultiva varietats tradicionals al centre I+D que té a la Vall de Bianya
En una gala celebrada aquest dimecres a Santa Cruz de Tenerife, l'ABaC ha fet bons els pronòstics i ha pujat a la primera categoria de la prestigiosa guia | Les Cols i Ca l'Enric, a la Garrotxa, mantenen les seves estrelles
Coincidint amb la Fira Orígens a Olot, del 19 al 21 de novembre Girona també esdevé un gran referent de la cuina amb la celebració del Fòrum Gastronòmic | "El restaurant del futur serà sostenible o no serà", afirma el director d'ambdós certàmens
L’Hostal del Sol, El Celler i l’Ansat són els tres establiments guanyadors d’enguany | Segons l’organització el públic local s’ha consolidat i han augmentat els visitants d’Osona