Orígens
03/12/2019
El portaveu de JuntsxCat ho justifica pel fet que els pressupostos que caldrà aprovar aviat patiran retallades per causa de la minva d'ingressos prevista amb l'augment de l'IBI, que es va haver de rebaixar
25/11/2019
Xavier Borràs
Cal destacar el reforç del producte ecològic, que ha representat un 36% del total dels productors de la fira, un 10% més que en la passada edició
22/11/2019
Amb Occitània com a territori convidat i l’aposta reforçada pel producte ecològic, no hi faltarà la 3a edició del concurs de coques de forner i els premis al millor producte i al millor estand
29/10/2019
L'espai firal acollirà 59 estands i més de 90 productors, amb tastos de productes, una representació femenina més àmplia que mai i Occitània com a territori convidat
30/05/2019
La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya tindrà lloc el 23 i 24 de novembre al recinte firal d’Olot
07/03/2019
El projecte insígnia de l’Escola-Taller de Bioconstrucció Orígens, tindrà lloc setmanalment, des del dijous 7 de març fins el 20 de juny a la seu de l’escola, a les Planes d’Hostoles
08/10/2018
Xavier Borràs
Les xifres mostren un any més la consolidació de la Fira de Productes Agroalimentaris de Catalunya, que ja s’ha convertit en un referent
05/10/2018
D'entre les 10 propostes que ofereix l'Aula de Cuina, on tots els visitants tenen accés lliure
04/10/2018
Xavier Borràs
La consolidada Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya encara la setena edició a la capital de la Garrotxa amb l'aposta pel producte ecològic, el segon concurs de coques de forner i Menorca com a territori convidat
25/09/2018
Xavier Borràs
En aquesta setena edició aposta pel producte ecològic, amb el segon concurs de coques de forner i Menorca com a territori convidat, a més dels cuiners "estrellats", les aules de cuina i tast i 62 estands amb 90 productors
14/09/2018
Xavier Borràs
Després del creixement continu, des de 1999 –un 40% l'any 2017, amb 25.000 visitants–, els organitzadors volen que es consolidi com un referent imprescindible en l'àmbit europeu | La Fira Orígens, del 6 al 7 d'octubre –que també dirigeix Pep Palau–, es presentarà a la Vall de Bianya el 24 de setembre
14/05/2018
Els productors i els productes agroalimentaris de qualitat i un intens programa d’activitats són els grans atractius del certamen
26/11/2017
A manca del recompte final, es compten ja més de 8.000 visitants i 48.000 tiquets venuts | Alguns dels 90 productors presents han acabat el seu producte abans de tancar la fira
24/11/2017
Xavier Borràs
Aquest cap de setmana, l'aposta pel producte ecològic, el primer concurs de coques de forner i Idiazabal com a territori convidat són les novetats més destacades de la sisena edició de la fira agroalimentària de productes de qualitat de Catalunya
17/11/2017
Esteve Plantada
Coincidint amb la Fira Orígens a Olot, del 19 al 21 de novembre Girona també esdevé un gran referent de la cuina amb la celebració del Fòrum Gastronòmic | "El restaurant del futur serà sostenible o no serà", afirma el director d'ambdós certàmens
15/11/2017
Entres d'altres, la 33a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, un sopar als Cines Olot o l'exposició «Som gent de profit» al pati de l'Hospital
23/10/2017
Com a novetats d'enguany cal comptar-hi que Idiazabal serà el territori convidat i es repetirà l’Espai Cervesa el 25 i el 26 de novembre
21/11/2016
Redacció NacióGarrotxa
El certamen registra les mateixes xifres de públic dels últims dos anys | S'han venut més de 47.000 tiquets de tast i de mitjana cada persona s'ha gastat 25 euros
17/11/2016
Andreu Oliveras
Dissabte i diumenge, 63 expositors mostraran els seus aliments a Olot | A l'aula de cuina hi passaran cuiners de primer nivell com Iolanda Bustos, Marc Ribas o Sacha Hormaechea, entre altres
03/11/2016
Andreu Oliveras
El 19 i 20 de novembre, 63 expositors mostraran els seus aliments a Olot | A l'aula de cuina hi passaran cuiners de primer nivell com Iolanda Bustos, Marc Ribas o Sacha Hormaechea, entre altres
23/11/2015
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
El certamen repeteix les mateixes xifres d'assistència que l'any passat | Amb un públic cada cop més professional, cada visitant s'ha gastat de mitjana 35 euros
21/11/2015
Andreu Oliveras
"Suposo que per homenatjar els 40 anys de la mort de Franco no se'ls ha ocorregut res més que castigar-nos pel que vam votar el 27-S a Catalunya", diu el candidat de Democràcia i Llibertat en una visita a la Fira Orígens
19/11/2015
Andreu Oliveras
Nando Jubany, Víctor García i David Garcia són alguns dels cuiners convidats
11/11/2015
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
La setmana que ve, Espartac Peran i tot el seu equip instal·laran el plató a la plaça Major
31/10/2015
Àlvar Llobet
Aquestes festivitats beuen d'una mateixa cultura, i fins i tot han compartit tradicions com la de la carabassa amb l'espelma a dins
27/10/2015
Andreu Oliveras
El 21 i 22 de novembre, Olot tornarà a ser l'epicentre de la cuina de proximitat | Nando Jubany, Víctor García i David Garcia són alguns dels cuiners que passaran per l'espai de cuina
17/11/2014
Andreu Oliveras
La tercera edició bat rècords de visitants i degustacions | Gran part dels assistents vénen d'altres comarques com el Barcelonès i Osona
12/11/2014
Andreu Oliveras
Aquest cap de setmana, els grans cuiners catalans vindran a la capital de la Garrotxa | Fins a 8.000 persones van visitar el certamen l'any passat
Pàgina 1 de 0