INNOVACC
04/12/2020
S'ha portat a terme l'adaptació i la validació de la tecnologia d'inducció magnètica per l'anàlisi de magres en línia, amb la participació de Splendid Foods i Lenz Instruments, que ha comptat amb el suport d’ACCIÓ
12/11/2020
L'Associació Catalana d'Innovació del Sector Carni Porcí n'aprova les bases i hi inclourà, també, les candidatures rebudes durant la 4a edició, que no s'ha pogut celebrar per causa de la pandèmia
20/12/2019
Amb una dotació econòmica per a cada guardonat i centre de 5.000 euros, també ofereix un contracte de treball en una empresa del sector
27/09/2019
La junta directiva de l'entitat també ha escollit l'alcalde d'Olot, Josep Berga, com a vicepresident
10/06/2019
L'associació també té línies d'estudi sobre la reducció de nitrificants en l'elaboració de productes per fer-los més saludables
19/12/2017
El lliurament dels guardons s'ha fet aquest dilluns a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Olot
13/10/2016
Andreu Oliveras
Poden presentar-s'hi treballs de recerca de batxillerat o projectes de final de cicle i de final de grau | El guanyador rebrà 10.000 euros i la possibilitat de posar en pràctica les millores en alguna empresa del sector
26/06/2015
Andreu Oliveras
El conseller d'Empresa i Ocupació destaca la importància de la innovació per fer una país més competitiu
30/06/2014
Andreu Oliveras
El conseller Pelegrí ha assegurat a Olot que estudiarà la proposta sorgida del clúster carni INNOVACC | Es provarà a Osona o a la Garrotxa i si funciona a la tardor s'estendrà per altres granges
22/06/2013
Nació Digital
Empresaris del país aposten per comercialitzar el pernil serrà català amb la marca "Barcelona" o "Pirineus" per allunyar-lo de la "imatge espanyolista" d'aquest producte | Innovacc celebra l'assemblea a Olot
06/03/2013
Redacció Osona.com
Representants d’Innovacc visiten la terminal intermodal d’El Voló, a França.
21/01/2013
NacióLaGarrotxa.cat
El clúster porcí i la universitat dissenyen una planta pilot per reduir costos.
Pàgina 1 de 0