Cuina
28/05/2020
La reducció de l'aforament i l'elevat cost del servei posen en dubte la rendibilitat dels restaurants amb estrella Michelin, com Lasarte, Disfrutar, Compartir, Cocina Hermanos Torres i el Celler de Can Roca
24/04/2020
Unes postres delicioses per endolcir una mica aquests dies de confinament
22/04/2020
Seguint aquesta recepta aprendreu a preparar diversos plats i alguns consells interessants
20/04/2020
Després d'haver buidat el rebost, Mercè Brunés ens ensenya a preparar un plat més gurmet
17/04/2020
Apreneu a preparar aquest deliciós (i senzill) plat de primavera
15/04/2020
Una recepta ideal per a deixar que la preparin els més petits de casa
13/04/2020
Una recepta ideal per fer durant el confinament, amb productes que possiblement tenim per casa
11/04/2020
Així podem aprofitar les pomes que se'ns han madurat massa
06/04/2020
En ple confinament, Mercè Brunés ens ensenya a aprofitar el menjar que tenim al rebost per fer unes postres delicioses
04/04/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta una recepta de pa, una de les seves especialitats
02/04/2020
Descobreix la nova (i deliciosa) recepta que ens presenta Mercè Brunés, de la Masia el Folló
30/03/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens proposa unes postres perfectes per preparar en família
27/03/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta un deliciós plat de rebost ideal per fer durant el confinament
25/02/2020
Xavier Borràs
Junt amb Javier Olleros, xef gallec de Culler de Pau, són els únics cuiners de l'Estat a aconseguir aquesta distinció
12/02/2020
Aquesta proposta del Consell dels Infants començarà aquest 29 de febrer al Local Social de Joanetes
29/11/2019
De l'1 al 15 de desembre donaran els beneficis de totes les vendes que facin de la cervesa artesana La Volcànica
25/11/2019
Xavier Borràs
Cal destacar el reforç del producte ecològic, que ha representat un 36% del total dels productors de la fira, un 10% més que en la passada edició
22/11/2019
Amb Occitània com a territori convidat i l’aposta reforçada pel producte ecològic, no hi faltarà la 3a edició del concurs de coques de forner i els premis al millor producte i al millor estand
21/11/2019
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
21/11/2019
El xef català Jordi Cruz aconsegueix amb l'Angle els cinc brillants en una edició en què també n’han guanyat tres restaurants catalans més
31/10/2019
La Gormanda, Manairó i Dos Torres seran els encarregats d’acostar al públic local i visitants la cuina de la Garrotxa basada en un receptari tradicional, creatiu i atrevit de l’11 al 13 de novembre
28/05/2019
Xavier Borràs
Després de plantar un roure pènol commemoratiu es va servir un menú de vuit tastos de productes i un postre fets pels vuit restaurants i cuiners que en formen part
11/03/2019
En aquesta 18a edició s'estrenarà una moneda pròpia –que es podrà canviar per tastets dels productors– i el xoriç gallec i el formatge DO Tetilla seran els productes del territori convidat
09/01/2019
A proposta dels departaments d’Agricultura i Salut s’ha aprovat el decret que en regula la recollida, el transport, el condicionament i la comercialització destinada al consum
22/11/2018
Els garrotxins de Les Cols, a Olot, i Ca l'Enric, a la Vall de Bianya, les mantenen
05/10/2018
D'entre les 10 propostes que ofereix l'Aula de Cuina, on tots els visitants tenen accés lliure
29/08/2018
Fins a quatre productors oferiran el seu producte durant la jornada festiva, amb cercavila i cuina sobre rodes
20/06/2018
Filmat pel realitzador alemany Claus Wischmann l'octubre passat, mostra la tasca de l'artesà de la carn de porc Fermí Corominas | També inclou una pàgina web amb les receptes dels plats que s'hi poden veure
05/03/2018
Des del dia 23 de febrer passat el local es troba sense aigua calenta ni calefacció | Inaugurat l'octubre de 2014 per Ramon Espadaler, ja arrossega diversos problemes estructurals
20/12/2017
NacióDigital ha analitzat com els comitès de campanya han afrontat el 21-D
Pàgina 1 de 0