Alerta policial a Olot per l'actuació de dos estafadors

Es busquen dos sospitosos que podrien estar concorxats i es demana als botiguers que estiguin amatents

La Garrotxa.info
25 d'agost del 2011
576_1303315012_Adri_Costa_MG_8504_bitllets_100_Euros
576_1303315012_Adri_Costa_MG_8504_bitllets_100_Euros | Adrià Costa
Foto: Adrià Costa

La Policia Municipal d’Olot ha estat alertada de diferents casos d’estafa els darrers dies en comerços de comestibles de la ciutat i de la comarca, consistents en enganyar al botiguer amb el canvi.

L’estafa consisteix en provocar confusió amb el canvi d’un bitllet de 100 € després de realitzar una compra, i demanar canvi del bescanvi primer, per aconseguir de nou el bitllet i en la confusió marxar amb un guany de 50 €.
La descripció del sospitós és un home d’uns 50-52 anys, que vesteix de manera informal,  baixet i grassonet, de cabells blancs, que en alguna ocasió ha actuat amb camisa blau cel ratllada i bermudes.
 
A més, s’ha donat algun altre cas en què la persona que realitza l’estafa també és un home, però en aquest cas més jove, d’uns 40 anys, amb ulleres de pasta negra i amb els cabells arrissats i foscos. Aquest segon individu també vesteix de manera informal i estiuenca.

No es descarta la relació entre els dos autors, i per tant, que aquest segon individu estigui aprenent a fer l’estafa.
La Policia Municipal d’Olot ja ha comunicat la incidència per correu electrònic a bona part dels comerciants, però estén l’avís a la resta de la població.
Arxivat a