24 d'agost del 2011
La copa Gaspar Matas en mans de l'equip de l'UE Olot.
La copa Gaspar Matas en mans de l'equip de l'UE Olot. | UEOlot
La copa Gaspar Matas en mans de l'equip de l'UE Olot. Foto: UEOlot

Bon partit de la UE Olot, jugat dissabet al Nou Estadi de Palamós, en motiu del Torneig Gaspar Matas. L’Olot va dominar durant tota la primera part, i va crear nombroses ocasions de gol. Després d’una gran jugada col·lectiva, al minut 18, el jugador 5 del Palamós va empantar Sergi Arimany i va provocar un penal quan anava a rematar després d’una centrada molt bona de Freixa. El 0 – 1 va arribar a mans de Roca després de transformar el penal.

La segona meitat no va distar gaire de la primera, i encara que tant el Palamós com l’Olot van tenir forces ocasions de gol, el 0-1 va ser el resultat final.

La UE Olot es va proclamar, doncs, vencedor del torneig Gaspar Matas, organitzat pel Palamós Club de Futbol. Un torneig destacat per la seva bona organització, i per la hospitalitat que tant el president Miquel Aguilar, com tota la Junta Directiva del Club, va tenir cap a la Unió Esportiva Olot. En definitiva, el Palamós és el club degà de Catalunya, i una vegada més, ho va demostrar.