Recoder també estima Macias

El conseller de Territori i Sostenibilitat considera que la postulació d'Oriol Pujol és no tapa la feina feta per l'olotí

Nació Digital
16 d'agost del 2011
Recoder, en una imatge d'arxiu.
Recoder, en una imatge d'arxiu. | Arxiu ND
Recoder, en una imatge d'arxiu. Foto: Arxiu ND

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, considera "positiu" que el secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, s'hagi postulat com a número dos de CiU a Madrid, però també ha destacat la feina d'altres persones com la del mateix Pere Macias, que va fer tàndem amb Josep Antoni Duran i Lleida en les darreres eleccions generals. "Pujol és una persona molt capaç i que podria fer una excel·lent feina, però també hi ha altres persones, com el Pere Macias, que són persones molt capaces i que estan fent molt bona feina", ha argumentat en declaracions a Catalunya Ràdio en la mateixa línia del que va declarar el mateix Duran i Lleida dilluns.

Recoder ha explicat que li sembla bé que Pujol hagi dit que està a disposició del partit per anar de número dos a Madrid, però ha afegit que no és l'únic candidat que li semblaria bé. "A mi no em sembla malament que Oriol Pujol, com qualsevol persona que tingui interès en desenvolupar una responsabilitat, digui que està disposat a fer-ho o es posi a disposició del partit", ha argumentat el conseller, que ha considerat que això "l'honora" i també dóna transparència al procés de confecció de llistes que ha de fer la federació de cara a les eleccions generals.

En qualsevol cas, ha remarcat que, amb independència de la composició de les llistes, la línia política de CiU a Madrid no només la marca el grup parlamentari, sinó el conjunt de la federació, és a dir, el seu principal òrgan directiu, format per CDC i per UDC, i on estan representats els diferents perfils. Recoder ha deixat clar que la sintonia entre el pensament de la federació i l'actuació del grup parlamentari està "perfectament garantida".