Rebombori a Itàlia per la falsa violació d'una estudiant d'Olot

Al final s'ha descobert que només era un joc sexual

Redacció
07 de març del 2011
Una Erasmus olotina de 23 anys, Ariadna AG, ha provocat un autèntic rebombori a Roma després d'inventar-se que l'havien violada, segons publica Il Corriere della Sera. La noia, que estudia amb una beca a la capital italiana, es pot enfrontar a una pena de fins a tres anys de presó per simulació de delicte i falsa denúncia.

Juntament amb el seu xicot, que té 43 anys, l'estudiant va planejar una fantasia sexual inspirada en el musical Il Rugantino. La jove s'havia de fer passar per una prostituta, seduir un desconegut i tenir-hi relacions. Quan la jove va portar el joc sexual a la pràctica, el preservatiu es va trencar va tenir por d'haver contret una malaltia de transmissió sexual. L'estudiant va anar a l'hospital i va inventar que l'havien violat.

La informació va tenir molta difusió perquè s'havien produït altres agressions sexuals recentment al centre de Roma. Però la policia va sospitar una mentida per les contradiccions en la declaració. Finalment la noia ha confessat que tot era una invenció.
Arxivat a