L'Observatori del Paisatge, guardonat als XV Premis Real Fundación de Toledo

El premi l'entregarà el rei Joan Carles I el proper juny

per Redacció , 3 de març de 2011 a les 14:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Observatori del Paisatge de Catalunya, amb seu a Olot, ha estat guardonat en la categoria estatal de la quinzena edició dels Premis Real Fundación de Toledo, entitat presidida per Fernando Ledesma. El premi l'entregarà el rei Joan Carles I el proper mes de juny.

El jurat ha premiat l'Observatori del Paisatge per la seva tasca d'estudi, protecció i gestió del paisatge així com per esdevenir un referent a nivell estatal i internacional com a centre de pensament i acció en la matèria. En l'acta del jurat s'ha volgut destacar a Joan Nogué, catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de Girona i director de l'Observatori des de la seva creació l'any 2005, al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya així com a totes les institucions i associacions que formen part del consorci de l'entitat per l'esforç i l'atenció que dediquen a estudiar el paisatge, elaborar propostes i sensibilitzar sobre la necessitat de la seva ordenació en el marc d'un desenvolupament sostenible.

 

Participació