Els psicòlegs veuen «creïble» la versió dels nens abusats a la casa de colònies de Joanetes

L'acusat és el cuiner que s'afronta a 13 anys

Redacció
08 de febrer del 2011
Els psicòlegs que han declarat en el judici contra Donald Maximo SA, el cuiner acusat d'abusos sexuals durant unes colònies a la Garrotxa, han considerat "creïbles"· les versions dels menors.

Segons els pèrits, després que els nens els relatessin els suposats tocaments, no van veure "cap indicador que portés a concloure que fabulaven". Després de la vista oral, les acusacions pràcticament han mantingut la demanda de pena per al processat. El processat s'enfronta a un total de 13 anys de presó.

El cuiner ha aprofitat el darrer torn de paraula per mantenir la seva innocència i explicar que, si algun cop va arribar a tocar la panxa a algun dels nens, era perquè hi va haver una passa de gastroenteritis. En la primera sessió del judici havia argumentat que nomésels havia tocat per aplicar-los loció antimosquits.

Segons les acusacions, va abusar de tres menors d'entre 11 i 13 anys que participaven en unes colònies organitzades per la parròquia Sant Albert Magne de Barcelona. El cas es remunta a l'estiu del 2008.