Amaguen la desaparició d'un resident

L'home va marxar a mitja tarda del divendres 17 de desembre de La Caritat, i va ser localitzat per uns coneguts al voltant de quarts de nou, al límit d'Olot amb Les Preses

per Joan Guirado, 30 de desembre de 2010 a les 22:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de desembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més de quatre hores va estar desaparegut l'Andreu, un ancià resident a La Caritat d'Olot que, el passat divendres 17 de desembre, va sortir a mitja tarda del centre assistencial. L'home, que cada dia sortia a buscar el diari, va marxar, segons alguns testimonis que el van trobar, "a buscar loteria", i es va passejar per diferents barris de la ciutat d'Olot. Finalment, a quarts de nou del vespre, uns coneguts el van localitzar al barri de Bonavista d'Olot. Van donar l'avís als Mossos d'Esquadra, que encara no havien rebut cap denúncia de La Caritat sobre la desaparició, malgrat aquests saber que l'ancià no es trobava al lloc on havia d'estar. El gerent de la residència Joan Sala, tot i així, afirma avui a El Punt que van saber-ho en el mateix moment de l'avís dels Mossos.

Actualment, el protagonista d'aquesta 'aventura' amb final feliç, no disposava en el seu cercle més íntim de molts familiars. Va viure durant una llarga temporada a Sant Joan les Fonts, i posteriorment es va traslladar a Olot amb la seva esposa. Al morir aquesta, l'home va ingressar a La Caritat, on hi resideix encara a hores d'ara.


Cal recordar que, malgrat tenir càmeres de seguretat, durant poc més d'un any un treballador de la residència ha assassinat fins a onze ancians.

 

Participació