L'Olot fa un bon partit i s'endú els tres punts del camp del Tàrrega (0-2)

Redacció
19 de desembre del 2010
576_1292798234TAR
576_1292798234TAR
Un moment del partit a Tàrrega | Foto: Joan Guirado
L’Olot ha sumat, aquest diumenge al migdia a Tàrrega, tres punts importants que el reafirmen a la zona alta de la classificació de Primera Divisió Catalana.

El partit ha començat amb un minut de silenci, acordat pels dos clubs, en memòria de les quatre persones que aquesta setmana van morir assassinades a la capital garrotxina. A partir d’aquest sentit homenatge, i de que l’àrbitre donés el partit per iniciat, l’Olot ha agafat el domini del joc deixant poques possibilitats als homes d’Edu March, que no han estat a l’altura del joc dels de Nitus Santos.

Els garrotxins han disposat de diverses ocasions en els primers minuts, que els podrien haver avançat al marcador. El primer gol ha arribat de la mà de Juanjo Sanmartin, que ha aconseguit engaltar una pilota provinent del còrner amb un xut de Dani Alonso. Era el minut 27 de partit. Només dos minuts més tard, i quan molts encara celebraven la diana del de Santa Pau, Sergi Arimany sorprenia al porter Chiné i marcava el segon gol dels olotins. Amb aquest marcador, favorable als de Santos, el partit ha arribat a la mitja part.

La segona part ha estat una còpia amb matisos de la primera, sense gols, i amb alguna ocasió puntual dels locals que podrien haver complicat el partit als olotins. La brillant actuació de Reig, però, ha evitat que en més d’una ocasió entressin les pilotes que enviaven els jugadors lleidetans.

Tres punts que permetran als jugadors olotins menjar els torrons per nadal com a segons classificats de la categoria.
Arxivat a