Després del sopar d'empresa, el regal de nadal

Joan Guirado
14 de desembre del 2010
Un control policial a l'entrada de la Bisbal d'Empordà
Un control policial a l'entrada de la Bisbal d'Empordà | Tania Tapia / ACN
Els Mossos d’Esquadra de la Divisió de Trànsit, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit (SCT), ha engegat una campanya durant la qual es reforçaran els controls d’alcoholèmia i drogues amb motiu dels dinars i sopars d’empresa que s’organitzen durant el període nadalenc. 
 
Els controls es van iniciar els passats dies 9 i 10 i continuaran els dies 16, 17, 22, 23 i 24 de desembre (el 24 fins al migdia) i es planificaran en les franges horàries en les quals tenen lloc els dinars i sopars.
 
Aquesta iniciativa coincideix en el calendari amb la campanya preventiva de control de l’ús de drogues i alcohol en la conducció que els Mossos d’Esquadra van iniciar aquest dilluns, 13 de desembre, i que finalitzarà el 24 d’aquest mateix mes. Una campanya coordinada d’àmbit europeu en la qual es controlarà la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques.
  
Per a la nit de Cap d’Any, i seguint aquesta línia preventiva, els mossos reforçaran de manera especial els controls d’alcoholèmia i drogues a tot el territori català.
 
Paral·lelament a aquests controls, durant aquest dies també es reforçarà la vigilància de les autopistes. Totes les dotacions de trànsit que circulin per les autopistes en el període d’actuació del dispositiu ‘Grèvol’ faran recorreguts de vigilància per les àrees de servei i les de descans, com a patrullatge preventiu, amb l’objectiu prioritari d’evitar o neutralitzar els delictes contra el patrimoni que es puguin cometre sobre els usuaris de les autopistes i els transports de mercaderies en especial.