El CN Manresa juvenil guanya a Olot (8-10)

Redacció MANRESA
14 de desembre del 2010

El juvenil de Jordi López s'imposà amb dificultats al CN Olot en el partit que es va celebrar diumenge passat a al piscina del club de la Garrotxa.

Després de un inici en el que els gironins semblaven imposar-se, ja que finalitzaren el primer període 1-0 i firmaren el 2-0, només iniciat el segon quart, la reacció dels bagencs els va permetre remuntar ja abans d'arribar a la meitat del matx, amb gols d'Oriol Muns, Adrià Blanco i Toni Montiel.

En el tercer quart, els de Jordi López marxaren en el marcador fins el 3-6, gols de Dani Ruiz, Eudald Martínez i Toni Montiel,que semblava presagiar una victòria còmoda. Però els locals reaccionaren per apropar-se fins el 5-6 amb que finalitzaria el tercer període, quedant tot per decidir en els darrers vuit minuts de joc.

Els saber fer dels jugadors manresans els va permetre mantenir sempre la davantera, amb el cap fred i així d'aquesta manera superar el moment de nerviosisme que podria haver produït l'empat a vuit local, després d'haver manant 5-7, obra d'Eloi Martínez i 6-8, anotat per Eudald Martínez. Dos gols d'Oriol Muns, demostrant la seva progressió i el perquè està ja jugant en l'equip absolut en la Lliga Nacional de Primera Divisió, sentenciaren el matx. Bona actuació també d'un cada dia més segur Kevin Lenard sota els pals.

Arbitratge de Jaume Teixidó que va assenyalar vuit exclusions i un penal als locals per una exclusió i dos penals als manresans.

Parcials: 1-0, 1-3, 3-3 i 3-4.

Alienacions i golejadors:
CN Olot: A Meluyk, E Garcia, V Chernov, M Reyes, S Colomer 1, A Abel, A Hinojosa, J Pons, A Elouarik, J Ibern, D Roura 1, M Gasulla 1 i A Carrillo 4.
CN Manresa: K Lenard, Eloi Martinez 1, Eudald Martínez 2, A Vilarasau, D Ruiz 1, O Muns 3, D Dorado, D Ureña, A Blanco 1, E López i T Montiel 2.